Tel: +381 15 818 270| e-mail: banjakov@eunet.rsMASAŽE

Stručna masaža spada u najstarije tehnike lečenja, dok istovremeno opušta i hrani kožu, podstiče dobro raspoloženje, oslobađa od stresa, toksina i negativne energije.
Odaberite jednu od vrhunskih masaža:

 


ANTICELULIT MASAŽA

Kombinacijom posebnih eteričnih ulja i specijalnih masažnih tehnika koje pospešuju cirkulaciju i protok limfe deluje se razgrađujuće na celulit, poboljšavajući tonus kože i mišića. Ovom masažom se može precizno prići području koje je ugroženo celulitom, a intenzitet dodira se prilagođava individualno. Masažu obavljaju dva terapeuta.
Trajanje sadržaja: 30 minuta

RELAKSACIONA MASAŽA

masaža celog tela, bez lica i kosmatog dela glave, kojom se postiže dubinska relaksacija organizma na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou. Koriste se tehnike koje daju najbolje efekte u ublažavanju tegoba izazvanih stresom i lošim životnim navikama, u eliminaciji otrova iz organizma, i postizanju relaksacije i boljeg raspoloženja. Topao ambijent, propratne inspirativne melodije i sama masaža imaju za cilj da dovedu telo u stanje potpune opuštenosti.
Trajanje sadržaja: 50 minuta

KRALJEVSKA MASAŽA

Sinhronizovani pokreti dva terapeuta pružiće Vam doživljaj potpune harmonije, balansa i smirenosti, uspostavljajući u Vašem telu energetsku stabilnost. Ova masaža pruža potpuni osećaj glamura i prefinjenosti, i pravo je osveženje za duh i telo. 
Trajanje sadržaja: 30 minuta

ANTISTRES MASAŽA

Masaža za opuštanje duha i tela, sa antistres delovanjem, pravi je izbor za svakoga ko je svakodnevno izložen  stresnim situacijama. Ova masaža celog tela, uključujući lice i kosmati deo glave se izvodi aromatičnim uljima, koji imaju umirujuće i opuštajuće dejstvo.
Trajanje sadržaja: 50 minutaSPORTSKA MASAŽA

Ova masaža pojačanog intenziteta je brza i energična masaža celog tela uz upotrebu specijalnih ulja koja ubrzavaju cirkulaciju. Ubrzava procese otklanjanja mlečne kiseline nastale prilikom mišićnog rada i time omogućava brzi process oporavka mišića.  Ova masaža se preporučuje sportistima kao i rekreativcima.
Trajanje sadržaja: 20 minuta po segmentu

REFLEKSNA MASAŽA LICA I GLAVE

Ovom masažom vrši se stimulacija velikog broja refleksnih zona na licu i glavi putem kojih se utiče na ceo organizam. Dobrom masažom lica i glave može se ukloniti zabrinutost, stres, glavobolja i iscrpljenost, te izazvati osjećaj vedrine i ugođaja. Osvežava i sa lica uklanja umoran i zabrinut izraz.

Trajanje sadržaja: 30 minutaSHIATSU MASAŽA

Šiacu masaža obnavlja normalan protok životne energije s ciljem da se u organizmu uspostavi balans i postigne mentalno i telesno zdravlje. Ovom drevnom japanskom tehnikom insistira se na disanju, istezanju mišića i akupresurnoj stimulaciji 14 meridijana koji nose životnu energiju. Izvodi se na podu, u udobnoj odeći, bez upotrebe ulja. 
Trajanje sadržaja: 60 minuta

MASAŽA SMILJE

Ovu masažu koja je plod dugogodišnjeg iskustva izvode dva terapeuta i osigurava potpuno opuštanje duha i tela. Završava se  toplim jastučićima, koji su napunjeni aromatičnim biljem koje doprinosi opuštanju i oslobađanju od stresa. Iniciraće Vas da pronađete put do unutrašnjeg mira i izbalansirate se u fizičko-mentalno-duhovnom smislu.
Trajanje sadržaja: 30 minutaMASAŽA KOVILJE

Terapeutska masaža leđa, vrata i ramêna, za oslobađanje napetosti mišića i otklanjanje bolne neprijatne zategnutosti. Zbog mnoštva nerava koji se nalaze u leđima, dejstvo možete osetiti na celom telu. Ovom masažom se tretiraju samo leđa, ali tehnika koju upotrebljava ćini da se pokreti osete po celom telu i stvara osećaj opuštanja celog organizma.


Trajanje sadržaja: 30 minuta

REFLEKSNA MASAŽA STOPALA

Posebno usavršena tehnika stimulacije određenih tačaka na stopalu koja direktno utiče na određene organe u celom telu i deluje na ublažavanje ili potpuno otklanjanje bolova, kako u nogama, tako i u organima sa kojima ove tačke korespondiraju. Uz pomoć ove masaže, poboljšava se protok limfe i podstiče se detoksikacija tela. Masaža refleksnih zona izuzetno opušta i gotovo da može da zameni kompletnu masažu.

Trajanje sadržaja: 50 minutaSHI-THAI MASAŽA

Isprobajte Ši-tai drevnu tehniku masaže i doživite nazaboravno iskustvo dalekog istoka.

Osetićete kako se svaki mišić opušta uz ovu masažu preko odeće koja se izvodi na podu.


Trajanje sadržaja: 90 minuta

ZVUČNA MASAŽA po Peter Hess metodi

Osobama dobrog zdravlja zvučna masaža podržava razvoj unutrašnjeg sklada i daje energiju i snagu za dnevne zadatke. Kreativnost i produktivna energija će dobiti nove impulse. Osobama narušenog zdravlja fizičkog, mentalnog i psihičkog porekla, zvučna masaža će doneti olakšanje od bolova i problema koje uzrokuju svakodnevni stres, brige i teskobe.

Trajanje sadržaja: 25 ili 45 minuta

MASAŽA ŠKOLJKOM

NOVO U WELLNESS CENTRU KOVILJE!!

Isprobajte ovu jedinstvenu tehniku masaže koja koristi tople filipinske školjke ispunjene morskim mineralima i pruža Vašoj koži nezaboravan doživljaj i potpunu relaksaciju iz dubine mora.


Trajanje sadržaja: 50 minuta

 

 

 

Za korišćenje pojedinačnih sadržaja potrebno je izvršiti REZERVACIJU TERMINA. Rezervacija termina NIJE potrebna za sledeće sadržaje:

ulaznica, poludnevna ulaznica.
-Za svakog korisnika obezbeđen je BADEMANTIL, PEŠKIR I PAPUČE
- Posle svakog sadržaja:  RELAKSACIJA + OSVEŽAVAJUĆI NAPITAK
- Za korisnike je moguća KONSULTACIJA LEKARA